FRESH FOODSERVICES IS A MISSION

Missie en visie

To be an reliable european logistic  ( solution ) provider in a customer driven manner with respect for people , product and environment 
 

Onze kernwaarden 

Klant – en resultaatgerichtheid : klant is de reden van ons bestaan – verdienen een uitstekende service op maat.  Respect : voor onze klanten, partners, milieu-omgeving ( duurzaamheid ) en elkaar 

 
FRESH FLOW HERVERPAKKEN.jpg

Historiek

Opgericht in 2015 door Frank Van Nuffel.

Na een carrière van 25 jaar bij een belangrijke importeur in BE, besliste Frank vanuit zijn administratief-logistieke achtergrond – om in 2015 een eigen zaak op te richten die logistieke diensten aanbiedt aan fabrikanten-importeurs.  

In april 2015 werd Fresh Flow als logistieke dienstverlener geboren en nam door de onmiddellijke komst van een belangrijke klant een vliegende start. Door de juiste focus op service en kwaliteit van de logistieke diensten kwamen er  al snel nieuwe klanten bij. Om deze groei op te vangen werd er ook geïnvesteerd in extra personeel. Ondanks het feit dat Fresh Flow  uitgroeide tot een gezonde onderneming,  liep het toch aan tegen de beperkingen die een “kleine” onderneming  met zich meebrengt en die een verdere groei van de onderneming bemoeilijkte.

Daarom werd in november 2020 beslist om de toekomst van Fresh Flow te verankeren in de Food Associates Group. Door de ondersteuning van de diverse diensten vanuit de groep kan Fresh Flow zich nog meer focussen op de corebusiness van de logistiek en de nog beter de klanten ten dienste staan. De toekomst van Fresh Flow als onafhankelijke logistiek speler is hierdoor verzekerd. Wij zijn meer dan ooit klaar voor de toekomst en verdere groei.

 

Fresh Flow verankert zijn toekomst in de Food Associates Group

Fresh Flow BV, logistieke dienstverlener voor nationale en internationale producten van voedingsmiddelen en geconditioneerde versproducten, verzekert zijn toekomst en groei ambities door onderdeel te worden van de Food Associates Group NV, de holding boven voedingsbedrijven Bio Bakkerij De Trog BV en Delisol BV. 

 

Fresh Flow werd opgericht door Frank Van Nuffel in 2015 en groeide uit tot de ideale logistieke hub voor zowel buitenlandse voedingsbedrijven zonder logistiek centrum in België als voor Belgische handelsbedrijven op zoek naar een betrouwbare logistieke partner. 

Als 4 PL logistieke partner biedt Fresh Flow de klanten niet alleen de mogelijkheid tot opslag, picking en transport, maar voeren ook VAL ( Value Added Logistics ) activiteiten uit zoals Co-packing, labeling, THT spuiten..; en denken mee met de klanten over de logistieke keten van zijn goederen.  Ook de rol van forecasting en planning kan Fresh Flow op zich nemen. Bovendien heeft Fresh Flow ook aandacht voor de nieuwe logistieke trends en uitdagingen in de toekomst ! Fresh Flow is gevestigd te Willebroek. 

Frank Van Nuffel, oprichter en CEO Fresh Flow: “Doorheen de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat heel wat ( voedings) bedrijven op zoek zijn naar een flexibele en betrouwbare logistieke partner. Met Fresh Flow vullen we deze behoeften in. Dankzij de operationele en financiële ondersteuning van de Food Associates Group, zullen we onze klanten nog beter ten dienste kunnen staan en een volwaardige partner zijn voor hun logistieke uitdagingen. Bovendien hebben beide organisaties dezelfde waarden zoals duurzaam ondernemen en oog voor kwaliteit . Ikzelf blijf met heel veel ambitie aan boord als CEO van Fresh Flow.” 

Stijn Switten, voorzitter Food Associates Group: “Reeds vele jaren werkt Delisol, ons handelsbedrijf in gemarineerde groenten, samen met Fresh Flow. Zowel voor Delisol als voor de vele andere klanten van Fresh Flow, is een flexibele en betrouwbare logistieke dienstverlening dicht bij de eindconsument een key success factor. We zijn er dan ook van overtuigd dat Fresh Flow nog heel wat groeipotentieel in zich heeft. Door onderdeel te worden van de Food Associates Group, geven we Fresh Flow alle mogelijkheden om zich zelfstandig verder te ontplooien.“

 

Bij vragen kunt u steeds contact opnemen met:

 

Neem contact op

FRESH FLOW
Victor Dumonlaan 4, 2800 Mechelen, Belgium

+32 15 71 55 14

Bedankt voor de inzending!